Beste leden, 

Helaas zijn wij aangesproken door anderen op ons gedrag rondom de helling en willen wij nogmaals aanstippen dat het uitlenen van clubhuissleutels of onrechtmatig gebruik maken of uitlenen van key-cards niet is toegestaan!!!!!

Ook het toegang verlenen van niet leden naar het strandje is niet toegestaan !!!

We zijn gewaarschuwd dat onrechtmatig gebruik van de key-card kan resulteren in een blokkering van de kaart !  De key-card heeft een persoonsgebonden nummer.

De kosten van het deblokkeren zijn voor rekening van de key-cardhouder net als bij de sep-key. Wij kunnen als club niet de andere leden de € 250,00 mee laten betalen voor een geblokkeerde pas door onrechtmatig gebruik of uitleen aan anderen. Deze kosten zijn op dat moment voor de houder van de key-card en niet van de leden van de vereniging.

Kort gezegd leen je sleutels of key-card niet uit aan anderen. Deze mensen kunnen ook gewoon lid worden en gebruik maken van de faciliteiten die we bieden. Hiermee voorkomen we problemen voor onszelf en voor onze vereniging.

Categorieën: Mededelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *