Zaterdag 11 mei a.s. hebben we weer de jaarlijkse botenkeuring en algemene ledenvergadering. Aanvang voor botenkeuring vanaf 9.00 uur. Aanvang ledenvergadering ongeveer 11.00 uur. De koffie en koek staan klaar en na afloop vergadering een drankje en een heerlijk gebakken visje. Als leden niet kunnen of willen komen graag even een mail sturen naar info@deafrit.nl

Agenda: 1) Opening.                                                                                                                                                         2) Mededelingen/ingekomen stukken.                                                                                                           3) Goedkeuring notulen 24 mrt 2018.                                                                                                           4) MJOP ( Meerjaren onderhoudsplan).                                                                                                       5) Bestuurlijke verantwoording 2018.                                                                                                             6) Benoeming kascommissie.                                                                                                                         7) Bestuurlijke samenstelling.                                                                                                                         8) Contributie/Donatie.                                                                                                                                     9) Botenkeuring.                                                                                                                                               10) Rondvraag.                 

 

Categorie├źn: Mededelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *