Aan alle leden en donateurs

Zoals wij tijdens onze ALV van jl. 24 mrt. 2018 reeds hebben aangegeven zullen de bestuurders Gijs Groen (kantinezaken) en Henk Nutbey (penningmeester) op 1 jan. 2019 hun functie neerleggen.

Tot op heden heeft zich nog niemand gemeld als potentiele vervangers. Een bestuur moet minimaal uit 3 bestuurders bestaan en dit is na 1 jan. 2019 niet meer het geval.

De vz. doet, sinds hij vz. is (vanaf 2014), ook het secretariaat schap erbij (niet wenselijk). Wim Kombrink en ondergetekende kunnen niet verder gaan met besturen als er zich geen nieuwe kandidaten aanmelden.

De gevolgen voor de club zijn dan dat hij op korte termijn dicht gaat en het voortbestaan van de club op lossen schroeven komt te staan.

De club bestaat in nov. 2019 40 jaar, het zou toch zeer droevig zijn als we in het jubileumjaar moeten vertellen dat we geen bestaansrecht meer hebben omdat er van de 150 leden/donateurs niemand te vinden is die een bestuursfunctie wil uitoefenen.

Het zijn slechts enkele uurtjes per week en eens per 3 maanden een vergadering. Kom meldt u aan zodat de club nog jaren zijn rol als hengelsportvereniging kan blijven uitvoeren

Voor info kunt u terecht op tel nr: 06-37555632 of E mail: jacq.ja@ziggo.nl

J.L.Jansen vz. HSV “De Afrit

Categorie├źn: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *