Beste leden/donateurs

Mede namens het bestuur van HSV de Afrit doe ik een dringend beroep op jullie. We zijn op zoek naar een vernieuwende en enthousiaste voorzitter. Hard nodig want bij uitblijven van een nieuwe kandidaat zijn we genoodzaakt om “tijdelijk” de deuren van ons clubhuis te sluiten.

Gijs Groen en Henk Nutbeij treden aankomende ALV (11 mei a.s.) af. En ook voor mij, Sjaak Jansen, is het tijd om het stokje over te dragen. Hiermee zijn alleen Wim Kombrink en Ingrid Teken ( nieuwe penningmeester) beschikbaar voor bestuurlijke leiding. Net genoeg om de vereniging administratief levend te houden, maar te weinig om vol in bedrijf te blijven. We hebben dringend extra handen nodig.

We hebben enerverende jaren achter ons.
Met de omgevingsontwikkeling havenhoofd C. moesten we alle zeilen bijzetten om onze top locatie zeker te stellen. En met succes, we staan in de tekeningen en hebben er zelfs een aantal mooie parkeerplaatsen voor trailers bij gekregen. Maar zeker is ook dat de visserij terugloopt. Om de vereniging levend te houden is belangrijk dat we samenwerking zoeken met andere nautische verenigingen. We zoeken een voorzitter die vernieuwend denkt en hier sturing aan kan/wil geven. Gericht op vernieuwing, samenwerking met anderen maar ook om in nieuwe vormen de identiteit van HSV de Afrit te beschermen.

Soms spannend maar altijd met inspiratie is het voor mij na 5 jaar tijd om het stokje over te dragen. In deze tijd heb ik ook nog eens voor secretaris gespeeld omdat deze niet voorhanden was. Na de mooie stappen die we in spannende tijden hebben gezet doe ik een dringend beroep op een geschikt lid/donateur om de volgende stap te begeleiden. Er liggen met alle gemaakte afspraken weer veel mooie kansen om onze vereniging weer dynamisch te maken, te beginnen met de locatie.

Ben jij ons lid/donateur die kansen herkent en dit om weet te zetten naar vernieuwing.? Meld je aan we hebben je hard nodig. De vereniging bestaat dit jaar 40 jaar en willen graag nog wat jaartje door.

Het Bestuur.

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *