2020, wat een heftig jaar!
Een goede gezondheid en het welzijn van familie en vrienden is het belangrijkste in het leven. Maar juist dit bleek dit jaar zo kwetsbaar. Het Coronavirus had ingrijpende gevolgen voor ons als samenleving en vereniging. En dat heeft het nog steeds. Juist met deze dagen voelen we dat misschien wel het meest. Gezien de bizarre omstandigheden willen we, misschien wel meer dan anders zeggen, blijf veilig, pas goed op jezelf en anderen en maak ondanks alle beperkingen iets moois van deze Kerstdagen en jaarwisseling.

Wij, het bestuur van HSV De Afrit, wensen u en uw dierbaren hele fijne Kerstdagen en een gelukkig, sportief en vooral een gezond 2021!

In verband met de lockdown zal er dit jaar helaas geen Nieuwjaarsreceptie plaatsvinden. Maar zodra de Corona-ellende voorbij is en De Afrit de deuren weer mag openen zullen we iets passends organiseren.

Ab Toet
voorzitter

Categorie├źn: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *