Beste bootvissers,
Vorige week stonden we voor een lastige beslissing. En achteraf had het toch wel kunnen doorgaan. De verwachte toename van de wind kwam pas later in de middag. Maar dat laat zich 2 dagen eerder moeilijk met voldoende zekerheid inschatten. Better safe than sorry.
Voor zaterdag is het simpeler. Vrijdag nog een stevige wind uit zee, waardoor we de zaterdag beginnen met een golfhoogte van ca. een meter. Lastig ook voor de collega’s van ‘s-Gravenzande die vanaf het strand te water moeten.
In de loop van de dag weinig wind, waardoor de golfhoogte geleidelijk afneemt naar ca. 70 cm midden op de dag. Voor veel van ons is dat te veel van het goede om nog comfortabel te varen. Het vissen en varen moet toch ook een beetje leuk blijven. We hoeven ons brood er niet mee te verdienen.
De eerstvolgende datum is 28 mei. We hopen maar op het beste.
Hartelijke groet,
De viscommissie ’s
Jachtclub Scheveningen en De Afrit

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *