U kunt zich aanmelden bij het secretariaat via ons online inschrijfformulier of kom in het weekend langs in ons gezellige clubhuis om een inschrijfformulier op te halen. Het inschrijfformulier kunt u ook hier vinden.
Onze vereniging werkt conform de statuten van het NFB. Dit houdt in dat de boten gekeurd worden volgens NFB voorwaarden. (Schorsingen die door zusterverenigingen zijn opgelegd worden getoetst door het bestuur van de Afrit. Hun beslissing in deze is leidend).
De Afrit is een zeevisvereniging en geen watersportvereniging!! Er worden dus geen jetski's en dergelijke toegelaten!

Contributie: Het lidmaatschap bedraagt € 60,= per jaar waarbij éénmalig inschrijfkosten worden berekend van € 95,=. Om in het bezit te komen van een sleutel en keycard van het clubgebouw wordt € 40,= borg gevraagd.
Wilt u geen actief lid worden, maar toch gezellig langs kunnen komen, dan kunt u voor € 30,= donateur worden.

Nederlandse vereniging van Brandingwatersport: Zeevisvereniging de Afrit is lid van het NFB.
Deze organisatie heeft een aantal veiligheids- eisen op papier gezet waaraan een visbootje minimaal moet voldoen. Zo moet de boot minimaal 4 meter lang zijn en minimaal een motorvermogen van 10 pk bezitten.
Aangezien de Afrit gelegen is binnen de havenmonding heeft het bestuur nog een aantal andere eisen op papier gezet. Op de site vind u op de downloadpagina een lijst waaraan uw bootje moet voldoen.
Voor leden die verder dan 5 mijl uit de kust willen gaan vissen is een extra veiligheidslijst toegevoegd waaraan de boot moet voldoen.
Mocht u hier nog vragen over hebben dan kunt u terecht bij het dagelijkse bestuur. (Er kan niet afgeweken worden van de eisen van het NFB. Dispensatie hierop wordt niet gegeven).